Om os

          Velkommen til

 Tinnas Private Pasningsordning

Om Tinnas Private Pasningsordning

 

Hej jeg hedder Tinna Frederiksen

 

Og er mor til Kathrine på 15 år og Sebastian på 11 år

Jeg bor sammen med min mand Jesper. Jeg er uddannet salgsassistent i Babysam. Og ved siden af min dagpleje er jeg også teamleder ved Tupperware på hobbybasis. Som børnene nyder godt af. da vi tit laver mad med produkterne. Derudover har jeg også været en del af Aabybro gymnastikforening og været holdleder på jammerbugtens landsdelsjuniorhold. 

 

Vi bor i ejer bolig. Hvor der er bygget Seperart dagpleje med køkken, indgang og badeværelse tilknyttet. Huset er et ikke ryger hjem. Vi har hunden Oscar på 12 år, som er racen: Lahsa apso/pekingeser, hvor racen lahsa apso er allergivenlig, der ikke fælder meget, og skal klippes. Han er meget glad og venlig mod børn, og går når han ikke gider lege med børnene mere. Men han er lukket væk fra børnene bag dørgitter, i dagligdagen. Så han kan have fred også. :-)

 

Jeg er en glad, positiv og udadvendt person.

 

Pasningsordningen har jeg valgt at starte op fordi jeg nyder når jeg er i selskab med børn og se dem udvikle sig til små selvstændige individer. Den erfaring har jeg fra mine egne børn og fra børnehaven og vuggestuen, jeg har arbejdet i. 

 

Jeg er godkendt af Jammerbugt Kommune til at må have op til 10 børn. Men bor i/du i en anden kommune, kan jeg søge om at blive godkendt, Så jeg kan tage imod jeres barn også. 

 

 

Jeg kan tilbyde

 

Jeg kan tilbyde børnene en tryg, rolig og hyggelig hverdag, med tid til at lære, slappe af. og med plads til udfolde sig også. :-)

 

Huset er røgfrit. Og der er egen afdeling til pasningsordningen. hvor vi har garderobe, badeværelse, Køkken og legerum. 

 

Udelivet prioteres meget højt, for det giver glade og raske børn. Vi vil bla. tage ture i skoven da jeg bor tæt derved. og vi går også gerne ud og  ser køerne og hestene på hovensvej. og laver udflugt til andre steder som ved søen ved søparken, ryå natur legeplads. 

 

Aktiviteter vil jeg sammen med en anden privat dagplejer i Aabybro arrangere, så vi f.eks. kan komme på bondegårdsbesøg, i legestue og i gymnastiksalen. 

 

Samarbejdet mellem forældre og pasningsordningen er meget vigtig i forhold til barnets trivsel og det er vigtig med åben kommunikation mellem de voksne.

 

Som børnepasser har jeg tavshedspligt med hensyn til forhold, der gælder barnet og forældrenes private forhold. 

Indius jensens vej 21

9440 Aabybro

Tel : 28738806

E-mail: tinnasprivatepasningsordning@gmail.com